Bitumineuze voegovergang

Een bitumineuze voegovergang is een zeer stille voegovergang welke veel wordt toegepast in het Nederlandse wegennet. Een bitumineuze voegovergang bestaat uit een mengsel van gemodificeerde rubberbitumen en omhulde steenslag. De voeg wordt in meerdere lagen opgebouwd met warme omhulde steenslag welke wordt gepenetreerd met bitumen. Nadat de voeg op de juiste hoogte is zal deze worden afgestrooid met een fijne steenslag om zo de stroefheid te waarborgen.

Naast de traditionele bitumineuze voegovergang heeft R. Breure zijn eigen stille duurzame voegovergang ontworpen. Dit is de BREURE FPEJ. Dit is een verbeterde bitumineuze voegovergang volgens de RTD 1007-2 en RTD 1007-4. Deze voegovergang is al op meerde locaties naar ieders tevredenheid toegepast. Het geluidsniveau van de voegovergang is zeer laag. De levensduur is bij meerdere instanties aangetoond 10 jaar! 

R. Breure bv heeft zelf alle kennis en materieel in huis om het complete traject van het inbouwen van  bitumineuze voegen te verzorgen. De bitumineuze voegovergang kan in een redelijk kort tijdsbestek worden ingebouwd wat voor minder overlast voor het verkeer zorgt. Naast de bitumineuze voegen kunnen wij ook in eigen beheer het gietasfalt verzorgen of eventuele schijnvoegen.

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Technobeton
Boskalis
Smits Neuchatel
Maurer