Specialistisch sloopwerk

In de wegenbouw is het slopen van bijvoorbeeld voegovergangen, rippen van brugdekken of het verwijderen van goten een belangrijk onderdeel. Sinds 1998 is R. Breure bv een specialist op het gebied van het gecontroleerd verwijderen van voegovergangen, asfalt-en betonnen brugdekken en slijtlagen.

Door de jarenlange ervaring en kundige werknemers voeren wij verschillende werkzaamheden op het gebied van sloopwerk aan kunstwerken vakkundig en snel voor u uit. Wij onderzoeken de constructie, maken hiervoor een sloopplan en voeren de werkzaamheden op een dusdanige wijze uit dat de schade aan de te handhaven constructie nihil is en het werk binnen het afgesproken tijdsbestek opgeleverd wordt.

Een greep uit de werkzaamheden
Denk bij deze werkzaamheden onder andere aan het slopen van voegovergangen, rippen van brugdekken, verwijderen van goten, handmatig sloopwerk, zagen en reinigen van verschillende onderdelen van een brug, viaduct of tunnel.

Door de inzet van het juiste materieel in combinatie met de jarenlange ervaring is dit essentiële onderdeel van het project in goede handen. Afvalstoffen worden voor u afgevoerd naar erkende verwerkingsbedrijven, en de administratieve handelingen worden voor u verzorgd.

Bekijk hier een aantal reeds door ons uitgevoerde projecten.
Direct contact opnemen kan uiteraard ook, wij staan u graag te woord bij al uw vragen.

 

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Boskalis
Mobilis
Maurer