Gietasfalt en asfaltwerken

Voor het repareren van asfalt en het aanbrengen van gietasfalt bent u bij R. Breure bv aan het juiste adres. Met ons eigen materieel richten wij ons op kleinschalig asfalt- en reparatiewerk. Wij kunnen er met diverse technieken voor zorgen dat de levensduur van uw asfaltverharding wordt verlengd. Daarnaast maken wij gietasfalt goten, flexigoten (bitumineus) en brengen wij gietasfalt aan op diverse locaties.

Gietasfalt
Gietasfalt is een overvuld mengsel, dat wil zeggen dat het niet verdicht hoeft te worden met een wals en vloeistof dicht is. Gietasfalt wordt toegepast op moeilijk bereikbare locaties zoals op daken en vloeren, maar ook op kruisingen met tramrails.

Gietasfalt goot
Een gietasfalt goot is een waterdichte aansluiting van het wegdek op de betonnen zijkant bij kunstwerken. Een gietasfalt goot wordt ingezaagd en machinaal uitgesloopt. Het geheel wordt gereinigd, hierna wordt na voorbehandeling het gietasfalt in meerdere lagen aangebracht. Hiermee heeft u een duurzame kantoplossing om de waterdichting van een kunstwerk te garanderen.

Wij maken bij het asfaltwerk gebruik van een aantal eigen hotboxen en gietasfaltketels waarin wij 10 ton asfalt per stuk mee kunnen nemen, en het asfalt tot wel 48 uur warm kunnen houden. Ook beschikken wij over een aantal grote bitumenketels waarin we 500kg (rubber)bitumen op kunnen warmen om scheuren te vullen of naden langs het asfalt af te gieten. Door goede afspraken met diverse asfaltproducenten leveren wij het asfalt tegen concurrerende prijzen.

Ook voor het grotere asfaltwerk kunt u bij ons terecht, wij kunnen uw gehele asfalt klus regelen en uitvoeren.

Repareren (vorst) schades
Bij het repareren van (vorst)schades kunnen wij u van dienst zijn, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en beschikken zelf over divers materieel om direct de schade blijvend te kunnen herstellen. Wij werken vooral met warme producten, maar ook reactief koudasfalt kunnen wij voor u verzorgen.

Scheuren vullen
Voor het scheuren vullen in asfalt hebben wij alle kennis en kunde in huis. Klik hier om hierover meer te lezen.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte. Klik hier voor onze contactgegevens. 

 

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Boskalis
Mobilis
Maurer