Vacature machinist mobiele graafmachine

Op dit moment staan er graafmachines te wachten om weer aan de slag te kunnen! Lijkt het jou leuk om met een mobiele kraan aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers? Lees dan snel verder.

Wie wij zijn?
Wij zijn een familiebedrijf met ca. 30 medewerkers, die werkzaam zijn in de wegenbouw en het grondverzet. Een deel van onze medewerkers (waaronder jij misschien wel binnenkort!) is kraanmachinist, en heeft een vaste machine tot zijn of haar beschikking. Daarnaast werkt een groot deel van onze medewerkers met verschillende materialen en materieel op de verschillende projecten aan bijvoorbeeld voegovergangen, onderhoud van bruggen en viaducten of vloerreparaties. Wij werken voor de grote hoofdaannemers in de wegenbouw maar zeker ook op lokaal niveau. Van klussen van één dag in de regio, een groot sloopwerk aan een brug aan de andere kant van het land tot een mooi langdurig project in de buurt, het is allemaal mogelijk.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw eigen (toekomstige) kraan staat voor je klaar bij ons op de werft! Een ca 15 tons mobiele kraan van JCB kan jouw vaste nieuwe werkplek worden. In principe werk je van 07.00 uur tot 16.00 uur aan grondverzet projecten voor één van onze opdrachtgevers, of op een aangenomen werk van onszelf met je gezellige collega’s. Dit kan zijn op Schiphol, in een woonwijk in de regio of op een groot nieuw bouwproject in bijvoorbeeld Amsterdam. Vanuit kantoor hoor je jouw werklocatie, welke bakken en hulpstukken je nodig hebt en kun je ’s morgens richting het werk vertrekken.

Op het werk stem je de werkzaamheden af met de uitvoerder en ga je met jouw collega’s ter plaatse aan de slag. Naast de grondverzetprojecten in de regio, slopen wij ook brugdekken en voegen door heel het land. Wanneer wij een groot project hebben, kan het dus zomaar zijn dat je ook meegaat met deze projecten, met even een andere kraan dan jouw ‘eigen’.

Voordelen om bij ons te werken?

  • We zijn flexibel. We werken veelal voor vaste opdrachtgevers waardoor in overleg een hoop mogelijk is.  
  • Vakantie? Wij zitten niet aan de bouwvak vast, dus je kunt ook lekker in een goedkopere periode gaan. Huis verbouwen? Je kan uren sparen in weekenden waardoor je doordeweeks ook vrij kunt nemen. Afspraken overdag? Er is regelmatig nachtwerk, daar kunnen we jou ook op inplannen als je dat specifiek wenst.  
  • Ieder project is anders! Een project kan één dag of een paar weken duren, maar vast staat dat je regelmatig werkt voor een andere opdrachtgever, op een andere werklocatie, met andere collega’s. Erg afwisselend dus, maar er is wel een hechte groep collega’s binnen ons bedrijf.
  • Naast het besturen van jouw machine ook de ambitie om verder te leren en bijvoorbeeld je vrachtwagen rijbewijs te halen? Dit zijn allemaal mogelijkheden.
  • De marktconforme vergoeding en als je wilt een auto van de zaak lijken ons logisch, maar zullen we ook maar even noemen.

Wat wij dan zoeken in iemand?
Wij zoeken iemand die graag aan de slag gaat met onze machines. Heb jij ervaring als machinist, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Wij houden van aanpakken en zoeken dan ook aanpakkers. Als je een rijbewijs B hebt is dat een pré, maar mocht je gemotiveerd zijn om deze op korte termijn te halen is dat ook geen probleem.

Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sonja@rbreure.nl, of even te bellen (net zo makkelijk) met 06 51 31 82 54

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Boskalis
Mobilis
Maurer