Vacature machinist elektrische 8-tons rupskraan

Wij zijn klaar voor de toekomst! Jij ook? Afgelopen periode hebben wij in eigen beheer een 8-tons rupskraan omgebouwd naar elektrisch, en nu zijn wij op zoek naar een vooruitstrevende machinist om de komende periode met deze machine aan de slag te gaan. Lijkt het jou leuk om met deze machine op emissievrije projecten (die voor ons ook nog vrij nieuw zijn!) te gaan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op zzp basis of in dienst, beide is mogelijk.

Voordat je verder leest over wat wij zelf zeggen over ons bedrijf: GWW Bouw heeft een leuk artikel geschreven over ons bedrijf én over de 8-tons rupskraan. Dat lees je hier.

Wie wij zijn?
Wij zijn een familiebedrijf met ca. 30 medewerkers, die werkzaam zijn in de wegenbouw en het grondverzet. Een deel van onze medewerkers (waaronder jij misschien wel binnenkort!) is kraanmachinist, en heeft een vaste machine tot zijn of haar beschikking. Daarnaast werkt een groot deel van onze medewerkers met verschillende materialen en materieel op de verschillende projecten aan bijvoorbeeld voegovergangen, onderhoud van bruggen en viaducten of vloerreparaties. Wij werken voor de grote hoofdaannemers in de wegenbouw maar zeker ook op lokaal niveau. Van klussen van één dag in de regio, een groot sloopwerk aan een brug aan de andere kant van het land tot een mooi langdurig project in de buurt, het is allemaal mogelijk.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
De elektrische 8-tons RBE (want zo heet de machine tegenwoordig!) rupsgraafmachine staat klaar om aan de slag te gaan op emissievrije en vooruitstrevende projecten. In principe werk je van 07.00 uur tot 16.00 uur aan grondverzet projecten voor één van onze opdrachtgevers. Dit kan ook een nieuwe opdrachtgever zijn, aangezien wij met deze machine ons werkveld aan het verbreden zijn! Op het werk stem je de werkzaamheden af met de uitvoerder en ga je met jouw collega’s ter plaatse aan de slag.

Voordelen om bij ons te werken?

  • We zijn flexibel. We werken veelal voor vaste opdrachtgevers waardoor in overleg een hoop mogelijk is.  
  • Ieder project is anders! Juist de projecten die wij met deze machine willen gaan uitvoeren zijn vernieuwend, vooruitstrevend en zullen op de ‘bijzondere’ plekken zijn.
  • Naast het besturen van jouw machine ook de ambitie om verder te leren en bijvoorbeeld je vrachtwagen rijbewijs te halen? Dit zijn allemaal mogelijkheden. Niets moet, maar alles is bespreekbaar!
  • De marktconforme vergoeding en als je wilt een auto van de zaak lijken ons logisch, maar zullen we ook maar even noemen.

Ook de machine heeft een aantal voordelen:

  • Elektrisch, dus lekker stil!
  • Je werkt met deze machine veelal op speciale projecten voor onze (nieuwe!) opdrachtgevers
  • Je bent één van de eerste machinisten in Nederland die zijn ‘eigen’ elektrische kraan tot beschikking krijgt. Ook voor ons is het nieuw, dus als je mee wilt denken over verbeteringen of andere werkzaamheden met de machine, graag!

 

Wat wij zoeken in iemand?
Wij zoeken een ervaren machinist die graag aan de slag gaat met onze nieuwe elektrische 8-tons rupsgraafmachine! Wij houden van aanpakken en zoeken dan ook aanpakkers.  
Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar sonja@rbreure.nl, of even te bellen (net zo makkelijk) met Richard 06 14 39 59 03.

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Boskalis
Mobilis
Maurer