Gietasfalt

R. Breure bv is specialist op het gebied van aanbrengen van gietasfalt en handwerk asfalt. Wij richten ons vooral op het aanbrengen van gietasfalt en repareren van gaten, maken en asfalteren van freesvakken, het asfalteren van trenchen en dergelijke. Daarnaast het maken van gietasfaltgoten, flexigoten en uitvoeren van scheur reparaties. Gietasfalt is een overvuld mengsel, dat wil zeggen dat het niet verdicht hoeft te worden met een wals en vloeistof dicht is. Gietasfalt wordt toegepast op moeilijk bereikbare locaties zoals op daken en vloeren, maar ook op kruisingen met tramrails. 

Wij maken bij het asfaltwerk gebruik van onze eigen Hotboxen en Gietasfaltketels waarin wij 10 ton asfalt per stuk mee kunnen nemen, en het asfalt tot wel 48 uur warm houden. 

Ook beschikken wij over vijf grote bitumenketels waarin we 500 kg (rubber)bitumen op kunnen warmen om scheuren te vullen of naden langs
het asfalt af te gieten.
Door goede afspraken met diverse asfaltproductie bedrijven kunnen wij het asfalt tegen concurrerende prijzen leveren.
 
Voor het repareren van (vorst)schades bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en we beschikken zelf over divers materieel om direct de schade blijvend te kunnen herstellen. 
 
Voor het grotere asfaltwerk kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, wij kunnen uw gehele asfalt klus regelen en uitvoeren.

Wij werken o.a. voor

BAM
van Gelder
Heijmans
Dura Vermeer
Technobeton
Boskalis
Smits Neuchatel
Maurer