Specialistisch Sloopwerk

Sinds 1998 is R. Breure bv zich gaan richten op het slopen van voegovergangen in de wegen. Deze activiteiten hebben zich ontwikkeld tot een specialiteit van ons bedrijf.
Naast deze voegovergangen zijn ook de andere sloopwerken aan onder meer bruggen, viaducten en tunnels specialiteiten geworden. Denk daarbij aan het rippen van brugdekken, verwijderen van goten, handmatig sloopwerk, zagen en reinigen van diverse onderdelen van een brug viaduct en tunnel.
 
Er zijn vele verschillende soorten voegovergangen waar wij in de loop der jaren veel ervaring in hebben opgedaan. Door onze methode van slopen is de schade aan de constructie nihil.
Snelheid is bij deze werkzaamheden van groot belang, in een kort tijdsbestek moeten er veel werkzaamheden worden uitgevoerd. Een uitlopend tijdsschema kunt u niet gebruiken, schakel daarom R. Breure bv in, wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over dit onderdeel. Wij kunnen u adviseren over de methoden om het werk uit te voeren, en de uitvoering uit handen nemen.
 
Door onze jarenlange ervaring durven wij ons ‘de specialist op het gebied van sloopwerk aan kunstwerken, met name voegovergangen’ te noemen. 

Daarnaast hebben wij de BREURE FPEJ ontwikkeld, een verbeterde bitumineuze voegovergang ontwikkeld en geaccepteerd volgens de RTD 1007-4 en RTD 1007-2.
 
Ons vakkundige team staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Wij werken o.a. voor

  • BAM
  • Heijmans
  • Dura Vermeer
  • Edilon Sedra Contracting
  • van Gelder